Emporio Armani AR2473 Horloge Renato zilver-leder zilverkleurig-blauw 43 mm

249,- 194,-
6 Prijzen, De beste prijs bij Secret Sales


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Donkerblauw Zilver

Over Emporio Armani AR2473 Horloge Renato zilver-leder zilverkleurig-blauw 43 mm

Dit tijdloze zilverkleurige Emporio Armani horloge met donkerblauwe lederen band kan zowel casual als chique gedragen worden. De kast is gemaakt van hoogstaande roestvrij staal.

Plus- en minpunten
+De horlogekast is gemaakt van sterk mineraalglas
+Het horloge heeft zowel een dag-en datumaanduiding
- Het horloge is spat en regenwaterdicht, en dus niet geschikt voor watersporten of duiken.

Quartz uurwerk
Dit horloge wordt aangedreven door een accuraat quartz uurwerk. Het voordeel hiervan is dat het heel nauwkeurig de tijd weergeeft. Alle horloges van Emporio Armani worden geleverd inclusief batterij.

Waterdichtheid 5 ATM
Dit horloge is bestand tegen water bij het zwemmen aan de oppervlakte of het douchen (mits er geen sprake is van grote temperatuurverschillen, anders kan er condens is de horlogekast ontstaan). Het horloge is niet bestand tegen (grote) waterdruk en er kan niet mee gedoken of gesnorkeld worden.
Let op: de kroon van het horloge moet ten alle tijden dicht zijn bij contact met water.

Garantie
De horloges van Emporio Armani worden geleverd in een unieke horlogedoos inclusief garantieboekje. Er zit standaard twee jaar fabrieksgarantie op de horloges van Emporio Armani.

Emporio Armani
Emporio Armani horloges zijn onderdeel van het toonaangevende Armani. De horloges zijn een doorvertaling van de collecties van het merk, met hun klassieke uiterlijk en luxe uitstraling.