Zilveren Garmin fēnix 6 — Pro en Sapphire editions Titanium met lichte titanium polsband

949,99
2 Prijzen, De beste prijs bij De Bijenkorf


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver Titanium Zilver TITANIUM Grijs Donkergrijs

€ 3,95 per bestelling
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren Garmin fēnix 6 — Pro en Sapphire editions Titanium met lichte titanium polsband

Werk toe naar betere prestaties
Met deze robuuste fēnix multisport GPS-horloges kunt u kaarten, muziek, intelligente tempoplanning en nog veel meer aan uw workouts toevoegen, zodat u elke uitdaging aankunt.

Polshartslagmeting1 en Pulse Ox2 sensoren geven inzicht in uw fitnessactiviteiten
De Dynamic PacePro™ functie helpt u slimmer hard te lopen op verschillende soorten terrein
Vooraf geladen skikaarten voor meer dan 2.000 resorts over de hele wereld
Meet hardloop- en fietsprestaties zoals u nog nooit voor mogelijk heeft gehouden
Navigeer door uw wereld met behulp van satellietpositiebepaling via multi-GNSS en buitensensoren
Synchroniseer uw favoriete streamingservices en luister naar muziek zonder uw telefoon


Kwaliteit & design
Het robuuste en toch stijlvolle ontwerp heeft een 1,3" scherm dat altijd aanstaat en 18% groter is dan vorige fēnix modellen. Het heeft een roestvrijstalen of met DLC gecoate rand en voldoet aan Amerikaanse militaire normen.


Pace Pro technologie
Een unieke PacePro functie helpt u tempo te houden dankzij de aan uw niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.


Power Manager
Bekijk hoe verschillende instellingen en sensoren de levensduur van de batterij van uw horloge beïnvloeden, zodat u snel wijzigingen kunt aanbrengen die de levensduur van de batterij verlengen.


Prestatiegegevens
Bekijk geavanceerde trainingsgegevens waaronder hardloopdynamica1, VO2 max, hersteladvies en nog veel meer.


Sportapps
Gebruik vooraf geladen activiteitenprofielen voor trailrunning, zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, roeien, piste- en off-piste skiën, golfen en nog veel meer.


TopoActive kaarten van Europa en skigebieden
Gebruik TopoActive kaarten van Europa om naar uw avonturen te navigeren en parkoersnamen en moeilijkheidsgraden voor 2.000 skiresorts wereldwijd te bekijken.


ClimbPro
Gebruik de ClimbPro klimplanner om realtime informatie over uw huidige en komende klimtochten te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst.


Golfbanen
Bekijk CourseView kleurenkaarten voor meer dan 41.000 golfbanen over de hele wereld, en maak gebruik van knop-targeting en de PlaysLike functie.


Afslag-voor-afslag navigatie
Volg een route of koers met hulp van afslag-voor-afslag aanwijzingen, die u tijdig laten weten wanneer de volgende afslag komt.


Rondritten plannen
Voer de afstand in die u wilt afleggen en ontvang voorstellen voor routes die u naar uw vertrekpunt terugbrengen. Dankzij Trendline™ popularity routing vindt u de beste plaatselijke routes.


Ondersteuning voor multi-GNSS
Ondersteuning van meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo) zorgt ervoor dat u uw weg vindt in meer uitdagende omgevingen dan met alleen GPS.


ABC-sensoren
Navigeer over uw volgende trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer om het weer in de gaten te houden en een drie-assig, elektronisch kompas.


Veiligheids- en trackingfuncties
Als u zich onveilig voelt of als uw horloge registreert dat er een ongeval is gebeurd, verzenden de hulp- en ongevaldetectiefuncties3 uw locatie naar de contacten voor noodgevallen.


Muziekapps
Sla tot 2.000 nummers op of open vooraf geladen streamingapps van compatibele serviceszoals Spotify® en Deezer, en luister via een hoofdtelefoon met Bluetooth® technologie.


Garmin Pay™ service
Reken snel en eenvoudig af met de Garmin Pay oplossing voor contactloos betalen via deelnemende providers.


Smart notifications
Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op uw smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibel toestel.


Polshartslagmeting
Verbeterde technologie voor optische hartslagmeting1 meet de intensiteit van uw fitnessactiviteiten en hartslagwisselingen om uw stressniveau te berekenen. Deze metingen worden ook gedaan onder water zonder een hartslagband.


Pulse Ox sensor
Ten behoeve van hoogteacclimatisatie of slaapmonitoring gebruikt een Pulse Ox2 sensor lichtstralen op uw pols om te meten hoe goed uw lichaam zuurstof absorbeert.


Body Battery™ energiemonitor
Optimaliseer de energiereserves van uw lichaam aan de hand van meetgegevens over hartslagwisselingen, stressniveau en slaap, zodat u kunt bepalen wanneer u zich weer kunt inspannen en wanneer u moet rusten.


Connect IQ™ Store
Download aangepaste watch faces, voeg gegevensvelden toe en download apps en widgets uit de Connect IQ Store.


Expeditiemodus
Trek eropuit en leg grote afstanden af voordat u het horloge weer moet opladen. De Expeditiemodus, waarin de GPS-positiebepaling ultraweinig energie verbruikt, gaat weken mee.


Batterij
De interne, oplaadbare lithiumbatterij heeft een levensduur tot 14 dagen in de smartwatchmodus, tot 10 uur in de GPS-modus met muziek en tot 48 dagen in de batterijspaarstandmodus.